Tisztelt Ügyfeleink és Érdeklődők!

A járványra való tekintettel az irodánk helyett minden munkatársunk otthonról dolgozik!

TOVÁBBRA IS DOLGOZUNK 0-24 órában!

Bármilyen fordítási feladatot elvégzünk, mert fordítóink is otthonról dolgoznak.

Akiknek üzleti, vagy egyéb okból sürgős megbeszélnivalója lenne idegen nyelven, akár több helyen élő emberekkel, azoknak Skype csoportban tudunk "vírusmentes" konferencia tolmácsolást biztosítani.

Keressenek bizalommal! Az élet nem áll meg, csak a körülmények változnak!

Vigyázzunk egymásra! Jó egészséget kívánunk!

 

Telefonszámaink: +36 30 9824 818; +36 30 9856 598; +36 20 9254 381;

E-mail címünk: ekvilog@ekvilog.hu

Mikor lektorálunk?

Mindenképpen javasoljuk a lektorált fordítást üzleti, vagy egyéb szempontból kritikus fontosságú tartalmak, szerződések, publikált, nyomdai anyagok, weboldalak fordításakor.

Mi minden esetben lektoráljuk a fordítóirodánk által hitelesített fordításokat. Tehát az általunk kiadott hiteles fordítás, egyben lektorált fordítás is.

Mit csinál a lektor és miért jó Önnek a lektorálás?

A fordító a legalaposabb munka ellenére is ejthet apró hibákat a fordítás során. Lehetnek elütések, helyesírási hibák, amelyeket a helyesírás ellenőrző sem szűr ki, stilisztikai pontatlanságok, az élő nyelvnek kevésbé megfelelő szóhasználat, stb...

A lektor egy tapasztalt, a nyelvet kimagasló szinten ismerő szakember, gyakran anyanyelvű. Összehasonlítja az eredeti fordítandó anyagot a már lefordított szöveggel helyesírás, nyelvhelyesség, tartalmi elemek és stílus szempontjából. Ha hibákat talál, akkor azok kijavítására konkrét javaslatokat tesz. Ezek alapján a fordító elvégzi a javításokat.

A megrendelő számára ez jelenti azt a jó érzést, hogy az elkészült fordítás olyan, mintha az a lefordított nyelven íródott volna.

Ajánlatkérés

Kérjük, hogy amennyiben tudja, töltse itt fel a fordítandó dokumentumot, illetve írja le pontosan, hogy mit szeretne.
Minél pontosabban leírja a feladatot, annál pontosabban és gyorsabban tudunk válaszolni, illetve árajánlatot adni Önnek.