Rólunk

1991-ben egyéni orosz-angol-magyar tolmács/fordító vállalkozásból indultunk. Különféle cégformákon át, de folyamatosan, lépésről lépésre fejlődtünk.

Az Ekvilog nevet az "ekvivalens" (megfelelő, megfelelés; valamely idegen szó anyanyelvi megfelelő szava) és a "logos" (szó) összeforrasztásából nyertük.

A szó változhat, a jelentése minden nyelven azonos marad.

A világnyelveken kívül a legtöbb európai nyelven is fordítunk és tolmácsolunk. Ha oroszról, vagy oroszra kell fordítani/tolmácsolni, akkor a legtöbb nyelven valóban jobb megoldást tudunk Önnek nyújtani. Az elmúlt évtizedekben is az orosz nyelv volt szolgáltatásunk gerince, és így van ez most is. Nagyobb számban ismerjük az orosz nyelvű és anyanyelvű fordítókat és tolmácsokat. Ismerjük a preferenciáikat, sokuk személyiségét, szakmai felkészültségüket, munkatempójukat. Tudjuk, hogy ki mire képes, ezért a legalkalmasabbat tudjuk Önnek megtalálni.

Mára eljutottunk odáig, hogy az orosz nyelvi szolgáltatások területén, a piacvezető szerep betöltését tűztük ki célul!

Fejlődés - Minőség - Siker

A fordítási munka ma már általában nem arról szól, hogy a fordító az írógépbe „pötyögi” a szöveget. A fordító szakmai munkáját, a fordítási és tolmácsolási projektek naprakész menedzselését a legkorszerűbb fordítástámogató, CRM és vállalatirányítási szoftverek és informatikai rendszerek segítik. Mi folyamatosan figyeljük ezeknek a rendszereknek a fejlődését, és alkalmazzuk is azokat.

Azt gondoljuk, hogy ha a magunk munkája, a folyamataink, a  rendszereink az állandó fejlődésre vannak optimalizálva, akkor ezzel hozzájárulunk az Ön cégének fejlődésedhez is.
Folyamatban van fordítóirodánk minőségbiztosítási tanúsítása, ennek eredményeként még ebben az évben az ISO 9001 és az MSZ EN ISO 1710:2015 – speciálisan fordítóirodákra kialakított - szabvány szerinti minősítéssel is rendelkezni fogunk.

Mindezeket a fejlesztéseket és erőfeszítéseket egy fontos cél érdekében tesszük, hogy az Ön fordítási vagy tolmácsolási projektje sikeres legyen.

Abban hiszünk, hogy az Ön sikerei minket is sikerhez vezetnek.a kérdése van, vagy szeretne ajánlatot kérni, azt itt megteheti