Az alábbiakban tájékoztatunk szolgáltatásaink igénybevételével kapcsolatban néhány nagyon fontos tudnivalóról.

A szerződés, a megrendelés Ekvilog Fordítóiroda által történő visszaigazolásával és az igényelt szolgáltatásokra vonatkozó díjak/díjelőlegek Megrendelő általi megfizetésével jön létre. Visszaigazolásnak tekinthető, ha az online fizetéshez szükséges fizetendő összeget e-mail-en, vagy sms-ben megküldjük. Megrendelésnek tekinthető, ha online kifizeted a szolgáltatást.

Ha fordítást rendeltél

Amit vállalunk:

 

A fordításokkal kapcsolatosan vállaljuk, hogy a megrendelésben meghatározott minőségű fordítást az általunk vállalt határidőig, a szakmai standardoknak megfelelően elkészítjük. Az elkészült fordítást a megadott email címre elküldjük, vagy személyesen az Ekvilog Fordítóiroda - 1062 Budapest, Andrássy út 100. II. emelet 219. - alatti irodánkban személyesen Neked adjuk át. Kérésedre természetesen a fordítást átadjuk a megbízottadnak is, illetve futár, posta útján is továbbítjuk.

 

Amiért nem vállalunk felelősséget:

 

Nem vállaljuk a felelősséget az apostil és/vagy konzulátusi hitelesítés ügyintézésénél az apostilt elkészítő hivatal, vagy a hitelesítést elvégző konzulátus határidejének betartásáért és általában semmilyen körülményért, amely a hitelesítő jogkörébe tartozik.

Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy időben megkapd az elkészült fordítást, de a nem személyesen Neked, hanem megbízottnak, futárnak átadott, vagy postán feladott fordításért semmilyen további felelősséget nem vállalunk.

 

Fontos tudnod:

 

A fordítás megrendelése/kifizetése után már nem vonhatod vissza a megrendelést. Ilyen esetben, ha a fordító a munka kevesebb mint 50%-át már elvégezte, akkor a teljes vállalási díj 50%-át, ha 50%-nál többet elkészített, akkor a teljes vállalási díjat ki kell fizetni.
Amennyiben az elkészült fordítást már beadtuk hitelesítésre (apostil, konzulátus, közjegyző, …), a beadását követően már nincs lehetőséged a hitelesítési kérelem visszavonására. Ebben az esetben, tudnod kell, hogy a teljes hitelesítési díjat és minden ügyintézési díjat meg kell fizetned.